Dr. Hilde Declerck

Dr. Hilde Declerck

Dr. Hilde Declerck behaalde haar arts-diploma aan de VUBrussel. Als huisarts was ze 21 jaar werkzaam in de Langestraat in Nieuwpoort. Dr. Declerck is erkend politie-arts en militair arts. 
Dr. Tom Desmet

Dr. Tom Desmet

Dr. Tom Desmet studeerde in 2006 af als arts aan de KULeuven. Na 2 jaar HAIO opleiding in Lauwe vervoegde hij in 2008 de praktijk van Dr. Dewulf. Dr. Tom Desmet is erkend militair- en politiearts.
Dr. Filip Dewulf

Dr. Filip Dewulf

Dr. Filip Dewulf genoot zijn opleiding aan de KULeuven. In 1995 vestigde hij zich in de Astridlaan in Nieuwpoort. Dokter Dewulf is erkend militair arts en politie-arts alsook coördinerend en raadgevend arts in het WZC Ten Anker.
Dr. Anne Maes

Dr. Anne Maes

Dr. Anne Maes studeerde in 2005 af aan de UGent. Ze was reeds enkele jaren werkzaam binnen Kind & Gezin. Binnen Medihaven vervolledigde ze haar opleiding tot huisarts en besloot op 1 september 2019 ons team definitief te vervoegen. 
Maarten Declercq

Maarten Declercq

Maarten Declercq startte op 1 oktober 2020 als huisarts in Medihaven. Na zijn studies pharmacie besloot hij nog wat bij te studeren en startte de opleiding geneeskunde. Huisarts bleek de uiteindelijke roeping te zijn en na twee jaar HAIO in Oostduinkerke ontvangen wij hem met open armen in Medihaven.  
Dr. Florence De Potter

Dr. Florence De Potter

Dokter Florence De Potter start op 1 oktober 2019 als huisarts in opleiding (HAIO) in onze praktijk. Ze studeerde af als arts aan de KU Leuven en voltooit nu haar praktijkopleiding. Ze wordt ingeschakeld in alle aspecten van het huisartsenwerk, waarbij ze steeds kan terugvallen op de ondersteuning van de andere artsen in de praktijk.
Catherine

Catherine

Catherine is het aanspreekpunt van de praktijk. Zij regelt graag voor u een afspraak of kan u vertellen hoe en wanneer de verschillende zorgverleners ongestoord te bereiken zijn.
Morgane Corteel

Morgane Corteel

Morgane is het aanspreekpunt van de praktijk. Zij regelt graag voor u een afspraak of kan u vertellen hoe en wanneer de verschillende zorgverleners ongestoord te bereiken zijn.
Fabienne

Fabienne

Fabienne Vermote werkt al 15 jaar als verpleegkundig diabeteseducator, waarvan 10 jaar in AZ Damiaan als educator voor volwassenen en ook 3 jaar halftijds als kinderdiabetesverpleegkundige in het AZ Sint-Jan te Brugge. Sinds 2010 is ze zelfstandig educator in bijberoep. Geregeld geeft ze voordrachten en groepsecudaties voor diabetespatiënten.
Veronique

Veronique

Veronique Blomme werkt sinds 1999 als maatschappelijke assistent. Na haar bijkomende opleiding startte ze als psychotherapeute binnen de huisartsenpraktijk Dewulf & Desmet, dit vanuit het contextuele denkkader met een vleugje creatieve therapie als facilitator om de dingen gezegd te krijgen.
Nathalie

Nathalie

Nathalie Vanmarcke is erkend diëtiste en diabeteseducator. Naast haar werk in Medihaven is zij ook werkzaam binnen WZC Ten Anker waar ze toeziet op een evenwichtige en gezonde voeding voor hun bewoners. 
Sandra

Sandra

Sandra Vanoverbeke is diëtiste. Naast haar werk in Medihaven, is zij ook werkzaam binnen het Wit Gele kruis, waar ze opleidingen voorziet voor verpleegkundigen en verzorgenden.
Angélique

Angélique

Angélique is erkend diëtiste en diabeteseducator. Naast haar werk in Medihaven organiseert Angélique regelmatige voordrachten en workshops rond gezonde voeding en gezonde kookworkshop. Alle informatie vind je terug op haar website (www.angeliqueslembrouck.com) samen met een hele reeks recepten en tips.
Justine

Justine

Justine Crabbé is reeds 3 jaar werkzaam als gespecialiseerd voetverzorgster in bijberoep. Naast haar bijberoep is Justine werkzaam in het onafhankelijk ziekenfonds te Brugge.
Christophe

Christophe

Mijn naam is Christophe Dalle, ik studeerde af als sociaal werker aan Hoge School Gent en ging vervolgens klinische psychologie studeren aan UGent. Na deze basisdiploma's vervolgde ik mijn opleiding met een 4-jarige therapieopleiding in VSPW Gent (Balans) waar ik me vormde tot contextueel therapeut.​Recent volgde ik nog een specialisatieopleiding 'traumahulpverlening' bij de interactie-academie in Antwerpen. Ook voor de nabije toekomst staan opnieuw enkele opleidingen op het programma oa mindfullness en EMDR.
Nele

Nele

Nele studeerde af als logopediste en later als audicien/audioloog. Eind 2017 ging ze aan de slag als zelfstandig logopediste. Momenteel combineert ze haar zelfstandige activiteiten met een halftijdse job in het Koningin Elisabeth Instituut te Oostduinkerke als erkende logopediste & audiologe.