Symptomen
14.05.2020

Gelieve eerlijk te zijn over uw symptomen. Indien je wat verkouden of grieperig bent, kunnen we u op korte termijn geen fysieke afspraak bij onze dokters aanbieden. We zullen samen met de huisarts een gepaste oplossing voor u vinden. Indien u dan symptomen vertoont als, hoest, keelpijn, koorts, hoofdpijn, … kunnen de dokters voor u een afspraak maken bij een triagepost, hier dragen de artsen beschermende kledij, en wordt u zo goed mogelijk verzorgd en verder geholpen.


Indien u een afspraak gepland hebt in de toekomst, laat dan ook zeker weten dat u verkouden bent, dan kijken we ook samen om de afspraak te verplaatsen en helpen we u met uw verkoudheid.


Richtlijnen in de praktijk
14.05.2020

Het is verplicht om een mondmasker te dragen als je de praktijk betreedt. Zowel voor consultaties, ophalen en afhalen van documenten.


Per patiënt is het mogelijk 1 begeleider mee te brengen, de begeleider is ook verplicht om een mondmasker te dragen.


Gelieve de aparte ingang en uitgang te respecteren, de ‘oude’ gekende ingang blijft de ingang

De uitgang is via onze polyvalente zaal. Dit staat aangeduid in de praktijk.


Gelieve bij het binnen en buiten gaan van de praktijk handen te ontsmetten.


Gelieve ook zelf deuren niet te openen van de kabinetten en probeer zo weinig mogelijk dingen aan te raken

Ook in de wachtzalen zijn de zitplaatsen beperkt. Gelieve enkel plaats te nemen op plaatsen waar geen blad op kleeft.


Regelen van afspraken en huisbezoeken
14.05.2020

Huisbezoeken worden in overleg met de artsen gepland. Het secretariaat zal uw vraag voor een huisbezoek noteren en de dokter zal met u telefonisch contact opnemen om verder af te spreken


Afspraken in de praktijk kunnen momenteel niet online geboekt worden, wel is er een overzicht van wat er die dag per dokter vrij is, om een plekje te boeken bij de arts dien je naar het secretariaat te bellen.


Onze teleconsultaties blijven van kracht, het secretariaat kan voor u eerst een teleconsultatie inplannen vooraleer er een fysieke afspraak wordt ingepland. Indien u zelf liever opteert voor een teleconsultatie kan dit ook zeker telefonisch aangevraagd en ingepland worden via het secretariaat.


Bij het telefonisch inplannen van uw consultatie zal het secretariaat vragen wat er aan de hand is. Wees hier kort en eerlijk over uw symptomen, ook zij moeten discreet omgaan met deze informatie.


Teleconsultaties
22.04.2020

Vanaf deze week is het mogelijk om teleconsultaties te boeken op onze website of telefonisch. U wordt dan op het geboekte uur door de arts opgebeld om uw probleem te bespreken en een gepaste oplossing te zoeken. 


Dit zijn dus GEEN fysieke afspraken. Het is NIET mogelijk om zelf online een fysieke afspraak te boeken, deze worden altijd in overleg met de dokter gedaan. 


COVID-19
12.03.2020

Door de huidige corona-epidemie hebben we in de praktijk enkele organisatorische aanpassingen doorgevoerd. Als je je ziek voelt en een dokter wenst te raadplegen vragen we u met aandrang eerst telefonisch met ons contact op te nemen, zodat we een geschikte oplossing voor uw probleem kunnen zoeken zonder risico's te creëren voor anderen. Gelieve dus de praktijk met luchtwegklachten niet te betreden vooraleer er telefonisch contact is geweest. Hebt u een afspraak voor een niet-luchtwegprobleem en voelt u zich verkouden gelieve dit dan ook vooraf telefonisch te melden. 

Nieuwe openingsuren secretariaat
10.12.2019

Vanaf heden is het secretariaat elke werkdag gesloten tussen 12u30 en 15u00.

Je kan de praktijkassistentes bereiken tussen 8u00 en 12u30 en van 15u00 tot 18u30.

Tussen 12:30-15:00 zijn wij enkel voor medische noodsituaties telefonisch bereikbaar. 

Nieuwe schema:

Maandag t.e.m vrijdag: 8u00-12u30 // 15u00-18u30

Zaterdag en Zondag gesloten.
Start HAIO Dokter Florence De Potter
01.10.2019

Dokter Florence De potter start op 1 oktober 2019 als huisarts in opleiding (HAIO) in onze praktijk. 

Ze studeerde af als arts aan de KU Leuven en voltooit nu haar praktijkopleiding. Ze wordt ingeschakeld in alle aspecten van het huisartsenwerk, waarbij ze steeds kan terugvallen op de ondersteuning van de andere artsen in de praktijk.

Nieuw: Logopediste en Audiologe Nele
13.06.2019

Vanaf heden versterkt Nele ons team als logopediste, afspraken worden rechtstreeks met haar gemaakt via het telefoonnummer: 0493/63.11.94. of via het secretariaat van Medihaven voor meer info kun je terecht op haar emailadres: logopedienele@gmail.com

Voor verdere informatie kan je terecht op: https://www.medihaven.be/nl/logopedie

Vanaf 31 augustus 2019 zal Logopediste Nele ook consultaties doen als audiologe. Deze worden gepland op zaterdag voormiddag na afspraak (eventueel ook om de 14 dagen op zaterdagnamiddag). Afspraken kunnen gemaakt worden aan het secretariaat van Medihaven of telefonisch via 058/242424.

Nieuw: Medische pedicure Justine
06.06.2019
Afspraken beschikbaar, iedere dinsdag vanaf 17:00 en kunnen telefonisch gemaakt worden via 058/24.24.24.

Voor een afspraak wordt een uur gerekend. Prijs voor een estetische pedicure is €20 en voor een medische pedicure €25, de soort pedicure wordt bepaald door Justine tijdens de consultaties.