"Samen helpen wij u uw gezondheid te behouden of te verbeteren, want vier weten en kunnen meer dan drie! Bovendien laten we ons hiervoor zowel binnen als buiten Medihaven graag bijstaan door een grote groep paramedici. Samen sterker!"

Dr. Hilde Declerck, Dr. Tom Desmet, Dr. Filip Dewulf, Dr. Anne Maes

afspraken

Alle consultaties gaan door op afspraak. Afspraken kunnen online via de website, telefonisch op het nummer 058 24 24 24 of ter plaatse via het secretariaat worden gemaakt. We streven ernaar om uw probleem zo snel mogelijk te behandelen. Dringende problemen worden uiteraard voorgenomen; hiervoor voorzien wij dagelijks extra consultaties die enkel telefonisch of ter plaatse kunnen worden geboekt. Dit houdt wel in dat er wachttijden zullen zijn.

Boekt u online en komt u met meer dan één persoon, maak dan ook meerdere afspraken. Gelieve ook voor een verzekeringsonderzoek of preoperatieve onderzoeken een dubbele afspraak te boeken.

Wenst u als nieuwe patiënt een afspraak te maken, neem dan eerst telefonisch contact.

huisbezoeken

Huisbezoeken worden telefonisch aangevraagd, liefst zo vroeg mogelijk 's morgens. Op die manier kan het werk van die dag vlot verdeeld worden. Hoe later een huisbezoek wordt aangevraagd, hoe minder flexibel we zullen kunnen ingaan op uw vraag. Ook hier worden dringende problemen voorgenomen, dan wordt de arts die op dat ogenblik huisbezoeken doet spoedig langsgestuurd om de dringendheid van de situatie in te schatten.

secretariaat

Catherine en Morgane helpen u graag verder. Het secretariaat is elke dag open van 8u tot 12u30 en van 15u tot 19u. Ze helpen u een geschikte afspraak te maken of een huisbezoek te plannen. Wenst u een arts telefonisch te spreken, laat dan bij hen gerust een boodschap na, dan kan zo nodig op een geschikt moment met u terug contact opgenomen worden. Telefonisch medisch advies en klaarleggen van voorschriften zal tot een minimum worden beperkt, anders worden consultaties te veel gestoord en verlengen de wachttijden. Kijk dus vóór uw consultatie goed na hoeveel medicatie u nog in huis hebt of breng uw medicatie desnoods mee.

Twijfelt u of een consultatie noodzakelijk is voor het invullen van bepaalde documenten of attesten, dan helpen zij u ook graag verder, zonodig kan op dat moment een afspraak met één van de artsen worden gemaakt.

zaterdag

Op zaterdagvoormiddag kan u bij ons terecht. Hiervoor is onder de artsen een beurtrol voorzien. De afspraken op zaterdag kunnen tijdens de week enkel telefonisch geboekt worden en worden voorbehouden voor patiënten die in de week niet langs kunnen komen. 


Voor dringende medische problemen tijdens het weekend en op feestdagen, kan u steeds terecht in de wachtpost

nuttige documenten en links