In onze groepspraktijk geven we graag ook praktische tips aan patiënten en geïnteresseerden. Daarom bieden we een aantal informatiesessies aan. Inschrijven kan via het contactformulier op de homepagina. Tot dan?!

Geplande activiteiten

Introductie Kiko Gi gong
lesgever Frédéric Duribreux
deelnemers Iedereen welkom
prijs Secretariaat
Pralaya-Yoga-sessies

“Biografie Justine Bens

Justine Bens behaalde een bachelor sociaal werk. Ze werkte een drietal jaar in de pleegzorg en daarna als leercoach aan de Arteveldehogeschool. Daarnaast werkte ze veel met meditatie, lichaamswerk, sjamanisme en uiteindelijk met yoga. Yoga, het contact met het lichaam, het voelen en het ontdekken bracht haar het meeste bij. Ze beëindigde een 200u opleiding Prana Yoga Flow bij Alberto Paganini, een 200u en een 500u opleiding Pralaya Yoga bij Robert Boustany en schoolt zich op heden verder bij Diane Long. Ze combineert dit met het werken met de psyche en volgt psychoanalytische therapie, wat een prachtige meerwaarde biedt aan het werken met het lichaam en het werken met mensen. Ze heet je van harte welkom in de lessen.”

lesgever Justine Bens
deelnemers iedereen welkom !
prijs via secretariaat
Yoga

Wietske van den Berge volgde een Anusara Yoga Teacher Training bij Joachim Meire (200 uur) en een Yin Yoga specialisatie bij Yogi Ram (50 uur). Nu volgt ze al enige jaren Pralaya Yoga bij Justine Bens. Wietske geeft sinds 2013 yogalessen, vooral yinyoga vind ze fijn om te geven. Door mensen mee te nemen in een diepe ontspanning, gecombineerd met de yogaoefeningen, hoopt ze dat de deelnemers wat soepeler in het leven komen te staan met lichaam en geest!

lesgever Wietske
deelnemers
prijs