Multidisciplinaire Groepspraktijk Nieuwpoort

Welkom bij groepspraktijk Medihaven

Welkom op onze website. Klik op bovenstaande pictogrammen voor meer specifieke info. Scroll naar beneden om vlot een afspraak te boeken of contact op te nemen met ons secretariaat om administratieve zaken te regelen.


- GRIEP-VACCINATIE 2022 !

Het griepvaccin is verkrijgbaar bij uw apotheek zonder voorschrift. We raden aan u te laten vaccineren in de periode tussen half oktober en eind november. U kunt hiervoor terecht op de praktijk zonder afspraak van 9u tot12u en 14u tot 16u, maar niet op maandagvoormiddag. Wenst u toch een afspraak hiervoor klik dan hier om een afspraak voor vaccinatie te maken.


- NIEUWE PATIENTEN ! We willen graag snelle en goeie zorg blijven verlenen aan onze huidige patiënten. Huisbezoeken buiten onze regio zijn vaak zeer tijdrovend. Daarom hebben we besloten geen nieuwe patiënten meer aan te nemen van buiten onze regio.

Uiteraard blijven we voor onze bestaande patiënten complete zorg aanbieden. Voor bestaande patiënten die verhuizen buiten onze regio raden we wel aan lokaal een huisarts te zoeken.

Ons werkingsgebied omvat de gemeentes Nieuwpoort en deelgemeentes, Lombardsijde en aangrenzende gebieden Oostduinkerke.

Op www.hijw.be vindt u een overzicht van de werkzame artsen in de omliggende regio's. Alvast bedankt voor uw begrip. 


- CORONA! BINNEN HUISARTSENPRAKTIJKEN IS ER NOG STEEDS MONDMASKERPLICHT!

Bij elk vermoeden van COVID neem plaats in de wachtzaal via huisnummer 3. Zo beperk je de kans om andere niet-zieke patiënten te besmetten. Alvast bedankt. Klik hier of op het COVID symbool bovenaan om te lezen hoe momenteel met COVID om te gaan. Nuttige nummers en websites staan er opgelijst. Neem ook zeker een kijkje op https://mijncoronatest.be/ Hier vind je een oplossing voor de meeste praktische problemen ivm. testen en testuitslagen, HRC. 


Maak een afspraak via onze online agenda

U dient vervolgens een keuze te maken welk type afspraak u wenst te maken. Dit kan voor een gewone consultatie zijn of een luchtweginfectie.

Neem contact met ons op
{{ errors.name }}
{{ errors.email }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.message }}
Uw bericht werd goed verstuurd. We contacteren u zo snel mogelijk terug.
oostendestraat 5
nieuwpoort
info@medihaven.be
+32 (0)58 24 24 24

Nieuws

Vakantie 2022

Ook dit jaar is er de hele vakantieperiode continuïteit van zorg in Medihaven. De artsen nemen afwisselend 2 weken rustpauze. Dr. Dewulf eerste twee weken van juli gevolgd door dokter Declercq M. Eerste twee weken van augustus zijn Dr. Maes en Dr...

Start nieuwe praktijkassistente!

We verwelkomen Maureen in onze praktijk die de taak van Cindy als praktijkassistente zal overnemen. We wensen Cindy veel succes toe in haar nieuwe job in WZC Westduin. 

...
Start HAIO Cedric Simoen

Sinds 1/04/2022 is onze nieuwe huisarts in opleiding Cedric Simoen aan het werk in onze praktijk. Cedric behaalde zijn diploma aan de UGent. Nadien was Cedric reeds één jaar actief als arbeidsgeneesheer. Vorig jaar was hij werkzaam bij de colleg...

Voor meer nieuws klik hier