Multidisciplinaire Groepspraktijk Nieuwpoort

Welkom bij groepspraktijk Medihaven

Welkom op onze website. Klik op bovenstaande pictogrammen voor meer specifieke info. Scroll naar beneden om vlot een afspraak te boeken of contact op te nemen met ons secretariaat om administratieve zaken te regelen.

- Griepvaccinatie wordt in de praktijk toegediend. U kan zonder afspraak langskomen maandagnamiddag van 14u-18u en  van dinsdag t.e.m. vrijdag van 10u-12u en tussen 14u-18u.

- NIEUWE PATIENTEN ! We willen graag snelle en goeie zorg blijven verlenen aan onze huidige patiënten. Huisbezoeken buiten onze regio zijn vaak zeer tijdrovend. Daarom hebben we besloten geen nieuwe patiënten meer aan te nemen van buiten onze regio.

Uiteraard blijven we voor onze bestaande patiënten complete zorg aanbieden. Voor bestaande patiënten die verhuizen buiten onze regio raden we wel aan lokaal een huisarts te zoeken.

Ons werkingsgebied omvat de gemeentes Nieuwpoort en deelgemeentes, Lombardsijde en aangrenzende gebieden Oostduinkerke.

Op www.hijw.be vindt u een overzicht van de werkzame artsen in de omliggende regio's. Alvast bedankt voor uw begrip. 

- CORONA!  Bij elk vermoeden van COVID neem plaats in de wachtzaal via huisnummer 3. Zo beperk je de kans om andere niet-zieke patiënten te besmetten. Alvast bedankt. Klik hier of op het COVID symbool bovenaan om te lezen hoe momenteel met COVID om te gaan. Nuttige nummers en websites staan er opgelijst. 


!!! UPDATE 04/12/2021:  DOOR ENKELE CORONA-BESMETTINGEN IN HET GEZIN VAN Dr. Declerk en Dr. Desmet en de tijdelijke uitval van Dr. Maes is het momenteel niet mogelijk om online te boeken. De aanwezige artsen worden regelmatig getest en zullen alles in het werk stellen om coronabesmettingen in Medihaven te vermijden. Gezien de hoge besmettingscijfers in onze regio vragen we u om uw contacten te beperken. Niet dringende consultaties kunnen dan ook beter wat uitgesteld worden. Twijfel neem dan zeker telefonisch contact op en we zoeken samen naar een oplossing. Voor administratieve vragen gelieve de mail te gebruiken. We verzekeren de continuïteit van uw zorg! Bedankt voor uw begrip. 

Maak een afspraak via onze online agenda

U dient vervolgens een keuze te maken welk type afspraak u wenst te maken. Dit kan voor een gewone consultatie zijn of een luchtweginfectie.

Neem contact met ons op
{{ errors.name }}
{{ errors.email }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.message }}
Uw bericht werd goed verstuurd. We contacteren u zo snel mogelijk terug.
oostendestraat 5
nieuwpoort
info@medihaven.be
+32 (0)58 24 24 24

Nieuws

Start nieuwe praktijkassistente!

We verwelkomen Severine in onze praktijk die de taak van Morgane als praktijkassistente zal overnemen. We wensen Morgane veel succes toe in haar nieuwe job in AZ Delta. Severine was vele jaren werkzaam als verpleegkundige, zowel in de thuiszorg al...

Teststrategie COVID19Wie wordt waar en wanneer getest?


We merken dat er de laatste tijd wat misvattingen zijn over de covid teststrategie.

Wie wordt waar en wanneer getest?


Symptomen (zi...

Vertrek Florence.

Met spijt in het hart nemen we na 18 maand in Medihaven afscheid van Dr. Florence De Potter. Vanaf 1 april (néé geen grap) zal zij haar opleiding voor 6 maand verderzetten op de spoedafdeling van AZ Damiaan Oostende en nadien nogmaals 12 maanden...

Voor meer nieuws klik hier