Dr. Hilde Declerck

Dr. Hilde Declerck

Dr. Hilde Declerck behaalde haar arts-diploma aan de VUBrussel. Als huisarts was ze 21 jaar werkzaam in de Langestraat in Nieuwpoort. Dr. Declerck is erkend politie-arts en militair arts. 
Dr. Tom Desmet

Dr. Tom Desmet

Dr. Tom Desmet studeerde in 2006 af als arts aan de KULeuven. Na 2 jaar HAIO opleiding in Lauwe vervoegde hij in 2008 de praktijk van Dr. Dewulf. Dr. Tom Desmet is erkend militair- en politiearts.
Dr. Filip Dewulf

Dr. Filip Dewulf

Dr. Filip Dewulf genoot zijn opleiding aan de KULeuven. In 1995 vestigde hij zich in de Astridlaan in Nieuwpoort. Dokter Dewulf is erkend militair arts en politie-arts alsook coördinerend en raadgevend arts in het WZC Ten Anker.
Dr. Anne Maes

Dr. Anne Maes

Dr. Anne Maes studeerde in 2005 af aan de UGent. Ze was reeds enkele jaren werkzaam binnen Kind & Gezin. Binnen Medihaven vervolledigt ze haar opleiding tot huisarts, door hier als HAIO werkzaam te zijn.
Catherine

Catherine

Catherine is het aanspreekpunt van de praktijk. Zij regelt graag voor u een afspraak of kan u vertellen hoe en wanneer de verschillende zorgverleners ongestoord te bereiken zijn.
Kristien

Kristien

Kristien is het aanspreekpunt van de praktijk. Zij regelt graag voor u een afspraak of kan u vertellen hoe en wanneer de verschillende zorgverleners ongestoord te bereiken zijn. Kristien is tevens verpleegkundige en kan bijgevolg instaan voor de eerste medische zorgen.

Fabienne

Fabienne Vermote werkt al 15 jaar als verpleegkundig diabeteseducator, waarvan 10 jaar in AZ Damiaan als educator voor volwassenen en ook 3 jaar halftijds als kinderdiabetesverpleegkundige in het AZ Sint-Jan te Brugge. Sinds 2010 is ze zelfstandig educator in bijberoep. Geregeld geeft ze voordrachten en groepsecudaties voor diabetespatiënten.
Sofie

Sofie

Sofie Ameele behaalde haar master in de klinische psychologie aan de universiteit van Gent. Ze volgt een bijkomende therapie-opleiding specifiek gericht naar kinderen. Sofie begeleidt tevens bewoners en familieleden in WZC Ten Anker.
Veronique

Veronique

Veronique Blomme werkt sinds 1999 als maatschappelijke assistent. Na haar bijkomende opleiding startte ze als psychotherapeute binnen de huisartsenpraktijk Dewulf & Desmet, dit vanuit het contextuele denkkader met een vleugje creatieve therapie als facilitator om de dingen gezegd te krijgen.
Lisa Goemaere

Lisa Goemaere

Logopediste Lisa Goemaere, studeerde af in juni 2013 aan de Arteveldehogeschool in Gent. Zij liepstage in een ziekenhuis, een revalidatiecentrum en een zelfstandige groepspraktijk.Zij is een geconventioneerd therapeut en hanteert dus de wettelijke RIZIV-tarieven. Voor een grootaantal behandelingen is er, mits aan bepaalde voorwaarden voldaan, een tegemoetkoming via demutualiteit voorzien.
Nathalie

Nathalie

Nathalie Vanmarcke is erkend diëtiste en diabeteseducator. Naast haar werk in Medihaven is zij ook werkzaam binnen WZC Ten Anker waar ze toeziet op een evenwichtige en gezonde voeding voor hun bewoners. 
Sandra

Sandra

Sandra Vanoverbeke is diëtiste. Naast haar werk in Medihaven, is zij ook werkzaam binnen het Wit Gele kruis, waar ze opleidingen voorziet voor verpleegkundigen en verzorgenden.
Angélique

Angélique

Angélique is erkend diëtiste en diabeteseducator. Naast haar werk in Medihaven organiseert Angélique regelmatige voordrachten en workshops rond gezonde voeding en gezonde kookworkshop. Alle informatie vind je terug op haar website (www.angeliqueslembrouck.com) samen met een hele reeks recepten en tips.
Christophe Dalle

Christophe Dalle

Mijn naam is Christophe Dalle, ik studeerde af als sociaal werker aan Hoge School Gent en ging vervolgens klinische psychologie studeren aan UGent. Na deze basisdiploma's vervolgde ik mijn opleiding met een 4-jarige therapieopleiding in VSPW Gent (Balans) waar ik me vormde tot contextueel therapeut.​Recent volgde ik nog een specialisatieopleiding 'traumahulpverlening' bij de interactie-academie in Antwerpen. Ook voor de nabije toekomst staan opnieuw enkele opleidingen op het programma oa mindfullness en EMDR.