Laatste nieuwsberichten

Medihaven verwelkomt Dr. Anne Maes vanaf 1 september
01.09.2017

Vanaf 1 september start Dr. Anne Maes als arts in onze praktijk. Dr. Maes studeerde in 2005 af aan de UGent. Ze was reeds enkele jaren werkzaam binnen Kind & Gezin. De komende 2 jaar vervolledigt ze haar opleiding tot huisarts. We hopen dat u haar, samen met ons, hartelijk en vol vertrouwen zult verwelkomen binnen onze praktijk. Zoals u weet werken alle artsen binnen onze praktijk met hetzelfde medische dossier en kan iedere arts u met kennis van alle voorgeschiedenis bijstaan bij uw probleem. Wanneer uw arts van keuze niet onmiddellijk beschikbaar is, hopen wij dan ook dat u niet aarzelt om één van de beschikbare artsen te raadplegen. Wij zijn ervan overtuigd dat de komst van een nieuwe arts nu en in de toekomst een meerwaarde zal zijn voor uw medische zorg.

Opening MEDIHAVEN
19.02.2017

Sinds maandag 27/03/2017 is het zover!  We hadden er lang naar uitgekeken. We zijn van start gegaan op een ander adres en op een andere manier. Het wordt voor iedereen even wennen, maar we zijn ervan overtuigd dat dit voor iedereen een stap vooruit is! We zijn alvast blij met uw enthousiaste eerste reacties en danken u voor uw gelukwensen ! 

De praktijk

Binnen Medihaven werken vier huisartsen nauw samen met een team van paramedici. Voor voedingsadvies kunt u bij drie diëtisten terecht. Een diabeteseducator begeleidt diabetespatiënten binnen het zorgtraject. Voor psychologische ondersteuning wordt de praktijk versterkt met drie psychotherapeuten. Ook logopedische begeleiding wordt binnen de praktijk aangeboden. Alle zorgverstrekkers werken samen maar u behoudt de keuze. Ook patiënten die bij een andere huisarts zijn ingeschreven zijn welkom. Vele zorgverstrekkers zijn ook buiten Medihaven nog werkzaam en kunnen ook daar geraadpleegd worden. Omgekeerd kunt u uiteraard ook andere zorgverstrekkers die niet binnen medihaven werkzaam zijn consulteren.

In de toekomst zullen informatie- of groepssessies worden georganiseerd.

Nieuwe activiteiten of aanpassingen in het aanbod zullen hier worden aangekondigd.

Medihaven wil zo een dynamische praktijk zijn, die de nieuwe evoluties in de gezondheidszorg op de voet volgt. Er wordt gestreefd om goede kwaliteitsvolle zorg aan te bieden, zonder het persoonlijke aspect van de eerstelijnszorg uit het oog te verliezen.

De huisartsen werken in een gemeenschappelijk elektronisch medisch dossier. Zo heeft elke arts op elk moment inzage in uw medische voorgeschiedenis. Ook hier blijft de keuze van zorgverstrekker gegarandeerd. 

Voortaan kunt u hier ook online afspraken maken, maar ook telefonisch en ter plaatse is dit mogelijk. We proberen zo kort mogelijk op de bal te spelen, dus vrees geen wachttijden van dagen of weken ! 

Bereikbaarheid

Medihaven is gelegen in de Oostendestraat, bereikbaar vanop de kaai via het rond punt nabij het Koning Albert monument. Tramhalte Kaai is slechts op een aantal meter van de praktijk, dus ook zeker met het openbaar vervoer is de praktijk vlot bereikbaar. Parkeren is het makkelijkst op de parking van de kaai. De ondergrondse parking onder de praktijk is enkel toegankelijk voor bewoners en klanten van de Carrefour. Na sluitingstijd van de winkel is de poort dicht. Hiernaast vindt u een kaartje waarop de praktijk, de parkeermogelijkheden en de tram zijn aangeduid.