Multidisciplinaire Groepspraktijk Nieuwpoort

Welkom bij groepspraktijk Medihaven

Welkom op de website van de multidisciplinaire groepspraktijk MEDIHAVEN in Nieuwpoort.
Klik op bovenstaande logo's voor meer info. Kijk hieronder voor een overzicht van komende activiteiten en laatste nieuwtjes.

Maak nu een afspraak via onze online agenda:

oostendestraat 5
nieuwpoort
info@medihaven.be
+32 (0)58 24 24 24

Activiteiten

Bij MEDIHAVEN organiseren we van tijd tot tijd infosessies en workshops. Kom geregeld kijken op onze website voor de nieuwste data.

dec
19
di
Yoga beginners
van 18:00 tot 19:00
dec
19
di
Yoga intermediate
van 19:30 tot 20:30
dec
20
wo
Yoga advanced
van 19:30 tot 21:30
Voor meer info omtrent activiteiten die we mogelijks aanbieden, kunt u op het ACTIVITEITEN.dok terecht.

Nieuws

Medihaven verwelkomt Dr. Anne Maes vanaf 1 september

Vanaf 1 september start Dr. Anne Maes als arts in onze praktijk. Dr. Maes studeerde in 2005 af aan de UGent. Ze was reeds enkele jaren werkzaam binnen Kind & Gezin. De komende 2 jaar vervolledigt ze haar opleiding tot huisarts. We hopen dat u haar, samen met ons, hartelijk en vol vertrouwen zult verwelkomen binnen onze praktijk. Zoals u weet werken alle artsen binnen onze praktijk met hetzelfde medische dossier en kan iedere arts u met kennis van alle voorgeschiedenis bijstaan bij uw probleem. Wanneer uw arts van keuze niet onmiddellijk beschikbaar is, hopen wij dan ook dat u niet aarzelt om één van de beschikbare artsen te raadplegen. Wij zijn ervan overtuigd dat de komst van een nieuwe arts nu en in de toekomst een meerwaarde zal zijn voor uw medische zorg.

meer info
Opening MEDIHAVEN

Sinds maandag 27/03/2017 is het zover!  We hadden er lang naar uitgekeken. We zijn van start gegaan op een ander adres en op een andere manier. Het wordt voor iedereen even wennen, maar we zijn ervan overtuigd dat dit voor iedereen een stap vooruit is! We zijn alvast blij met uw enthousiaste eerste reacties en danken u voor uw gelukwensen ! 

meer info
Voor meer nieuws klik hier
Neem contact met ons op
{{ errors.name }}
{{ errors.email }}
{{ errors.phone }}
{{ errors.message }}
Uw bericht werd goed verstuurd. We contacteren u zo snel mogelijk terug.